About KD Hydraulik

Vi løser mange hydrauliske opgaver på mobile anlæg, skibe samt i industrien. Vi har siden 1998 haft forhandler rettighed til Heil renovations aggregater. Heil er sidenhen blevet en del af en endnu større organisation med navnet Farid Hillend Engineering. Vi har i alle årene stået for produktudvikling af Heil renovations aggregater til Nord Europa.
Vi er eksperter på hydraulik området og bliver ofte stillet overfor specielle udfordringer på dette felt. Disse udfordringer tager vi gerne op. Udover det hydrauliske er vi også gode når det gælder kombinationer af smede arbejde, pneumatik og elektronik der ofte er kombineret som en enhed.

Vores servicevogne er veludstyrede og medbringer alle en slangepresse og et stort udvalg af fittings, slanger, lynkoblinger m.m. der til dagligt bruges af industrien. Vi bestræber os på at være på pladsen inden for en time efter modtaget opkald fra kunden. Vi stræber altid efter et positivt samarbejde med vore kunder.

Virksomheden startede i 1998 og har i dag værksted på Geminivej i Greve hvor de tungere eller længere varende reparationer udføres.Vi forhandler solide og drift sikre renovationsaggregater og er markedsførende på Front Loader FEL